Modalitati de livrare pentru produsele vandute de DiVARE Concept

📦 Livrare prin curier (standard)

  •  Livrarea produselor de mari dimensiuni vandute de DiVARE Concept: Pentru produsele vandute de DiVARE Concept, produse de dimensiuni mari, taxa de livrare se aplica in functie de volumul produselor din comanda, indiferent de valoarea comenzii, si difera de la o categorie la alta. Taxa de livrare se va aplica si va fi vizibila in cos inclusiv pentru comenzile care contin si produse aflate in promotie cu transport gratuit.
  •  Livrarea produselor de dimensiuni normale vandute de DiVARE Concept: Taxa de livrare pentru comenzile care contin produse vandute si livrate de DiVARE Concept este calculata in functie de localitate si poate fi va fi afisata in cont. De asemenea, in cazul platii la livrare prin curier, se aplica o taxă de procesare plată la livrare in valoare de XX lei.

📦 Ridicare din showroom

Serviciul de ridicare personala din showroom-urile DiVARE Concept este marcat in pagina produselor eligibile si la finalizarea comenzii, in sectiunea Modalitate livrare.

Livrarea in showroom este gratuita pentru toate comenzile plasate direct in showroom, precum si pentru comenzile plasate online sau prin call center a caror valoare depaseste 1500 de lei si care sunt achitate in momentul plasarii comenzii. In cazul platilor la livrare / ridicare din showroom, se va aplica o taxă de procesare plată la livrare in valoare de XX lei.

Daca ai ales ridicare din showroom si, la momentul plasării comenzii, toate produsele sunt disponibile pentru ridicare, nu ai costuri suplimentare pentru plata la livrare/ridicare din showroom. Daca produsele nu sunt pe stoc in showroom-ul pe care l-ai selectat cand ai inregistrat comanda, te vom anunta prin e-mail cand acestea vor ajunge in showroom, ca sa le ridici. Din momentul in care au ajuns, produsele sunt pastrate in showroom timp de 4 zile (cu tot cu ziua in care primesti notificarea de ridicare).

Pentru comenzi platite online (cu cardul online, in rate, ordin de plata), te rugam sa ai actul de identitate la tine, ca sa iti putem inmana produsele. Pentru persoanele juridice, este necesara si o imputernicire din partea firmei.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site utilizează module cookie pentru a facilita navigarea. Aflați mai multe despre modul în care utilizăm cookie-urile.